Home | Buitenland | Nahar kan revanche nemen

Nahar kan revanche nemen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nahar komt in Boden in actie Nahar komt in Boden in actie

BODEN – Nahar is één van de deelnemers aan de Norrbottens Stora Pris, waarmee hij revanche kan nemen op Sanity, die hem vorig jaar in dit nummer klopte.

Naast de beide Love You-zonen is het veld overigens sterk bezet met bekende namen als Iceland, You Bet Hornline, Caballion, Scouby Djob en Sebastian K. Twee jaar geleden werd dit nummer nog een dubbelslag voor John Bootsman als fokker: Yarrah Boko won voor Wellino Boko. De door Jan van Marion gefokte Yellow Eden werd toen vierde.

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: