Home | Buitenland | Geen Brad de Veluwe in Kymi GP

Geen Brad de Veluwe in Kymi GP

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Owen's Club Owen's Club

KOUVOLA - Brad de Veluwe is de grote ontbrekende in de Kymi Grand Prix van zaterdag 15 juni. Dit als gevolg van de na zijn vierde plaats in de Elitlopp opgelopen fysieke ongemakken waaraan hij diende te worden behandeld.

Ook titelhouder Commander Crowe is niet van de partij. De nummers twee van vorig jaar, Womanizer, en de toen vijfde aankomende, Caddie Comet, komen wel in actie. Sweden Cup-winnaar Owen’s Club, de Italiaan Nesta Effe en Save The Quick zijn eveneens actief.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: