Home | Buitenland | Amadeus Boko naar zege in recordtijd

Amadeus Boko naar zege in recordtijd

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Amadeus Boko naar zege in recordtijd

JOENSUU - In het Finse Kuopio kon dinsdag Amadeus Boko de zevende overwinning in zijn loopbaan op zijn palmares bijschrijven.

De door vaste rijder Heikki Laakkoonen gestuurd hengst zette een winnende tijd van 1.14,4 over 2140 meter op de klokken. Dat betekende een nieuwe recordtijd. Amadeus Boko is een zoon van Varenne en vertrok eind 2011 vanuit Zweden naar Finland. In totaal verdiende de door John Bootsman gefokte draver inmiddels ruim 28 mille.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: