Home | Buitenland | Zomergeweld op Oostende

Zomergeweld op Oostende

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zomergeweld op Oostende

OOSTENDE – Op 24 juni barst in België het zomerseizoen los op de draf- en renbaan van Oostende, het roemruchte Wellington-hippodroom. Tot 2 september zal er iedere maandag een meeting worden verreden, waarbij vooral de volbloeds aan de bak kunnen in door de PMU geadopteerde rennen.

Maar ook de dravers krijgen startkansen op de piste die enkele jaren geleden nog reddeloos verloren leek. Na afloop van vrijwel iedere koersdag wordt op het grote plein een optreden verzorgd door diverse Belgische topartiesten. Waarbij wij vooral uitkijken naar Wendy van Wanten…

Dat de gereanimeerde baan zich in grote belangstelling mag verheugen, wordt duidelijk uit het feit dat zelfs de duurste VIP-arrangementen voor sommige koersdagen al zijn uitverkocht. Deze All-in formule omvat voor 125 euro per persoon VIP-parking onder Hippodroom, toegang tot Oostende Koerse plus toegang tot de MAS TU VU VIP-club met zicht op de baan, een aperitief met champagne Nicolas Feuillate, lopend buffet en alle dranken.

Beoordeel dit artikel

4.50
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: