Home | Buitenland | Zege voor Bonita ST

Zege voor Bonita ST

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege voor Bonita ST

STRAUBING – In het Duitse Straubing was er maandag winst weggelegd voor de door Orco Vastgoed gefokte Bonita ST. De dochter van Open The Sky grossierde de laatste tijd in tweede plaatsen (zes maal in haar laatste zeven starts), maar won nu in handen van Walter Herrnreiter.

De winnende tijd was 1.23,4 over 1925 meter. Inmiddels won ze negen koersen – vrijwel steeds met Roman Spengler - en heeft ze een record van 1.16,5.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: