Home | Buitenland | Bazire weer over de grens

Bazire weer over de grens

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Bazire weer over de grens

KOPENHAGEN – Het optreden van Jean-Michel Bazire met zijn Quinoa du Gers – waarvan hij mede-eigenaar is - in de Copenhagen Cup wordt voor de pikeur het eerste optreden buiten Frankrijk sinds lange tijd.

Bazire heeft zich al lange tijd niet meer over de landsgrenzen laten zien als gevolg van de in zijn ogen forse boetes en schorsingen die hij vaak ontving. In november 2011 werkte hij in Rome zijn laatste buitenlandse optreden af. De Copenhagen Cup won hij al één keer eerder: in 2007 met Kool du Caux. Ook die werd net als Quinoa du Gers getraind door Fabrice Souloy.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: