Home | Buitenland | Weer Wilderbeek-zege

Weer Wilderbeek-zege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Weer Wilderbeek-zege

LAVAL – Ultra Pride van Anton Wilderbeek wist vorig jaar drie keer op rij te winnen in Les Sables d’Olonne, maar moest na augustus lang wachten op een nieuwe triomf. In Laval was het gedurende het voorbije weekeinde toch weer raak met dank aan Sébastien Tribourdeau.

Met de vijfjarige Not Disturb-zoon was hij in de met 20.000 euro gedoteerde koers Prix de Nuille Sur Vicoin de snelste over 2875 meter in 1.15,9. Het was na zijn successen van 2012 de vierde winst in zijn loopbaan.

Recente winnaars Prix de Nuille Sur Vicoin:

2013    Ultra Pride met S. Tribourdeau

2012    Tarnao Josselyn met S. Delasalle

2011    Sam du Dudy met R. Métayer

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: