Home | Buitenland | Ywema’s Pine naar zege

Ywema’s Pine naar zege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Ywema's Pine was wederom succesvol Ywema's Pine was wederom succesvol

LA MARSA – Op de baan van La Marsa in Malta was zondag wederom winst weggelegd voor Ywema’s Pine, die in handen van Rodney Gatt voor de tweede keer op rij zegevierde. De ruin deed dat in 1.19,2.

De zoon van Pine Chip en Iwema’s First doet het momenteel uitstekend in Malta met voortdurend eerste en tweede plaatsen bij zijn meest recente optredens. Ywema’s Pine ziet in de stamboeken de naam van Leendert Gerrits als fokker achter zich. Hij verdiende zijn meeste geld in Zweden. Erg lucratief was de winst in Malta overigens niet, want deze koers in de ‘Bronzen Klasse’ leverde niet meer op dan 300 euro.

Moeder Iwema's First was ook moeder van grootverdieners als Rowdy Joe Boko, Victor Lavec en Wim, die in Noorwegen succesvol was.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: