Home | Buitenland | Mooi succes voor Bert Post

Mooi succes voor Bert Post

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Mooi succes voor Bert Post

DREUX – In het Franse Dreux boekte oud-Nootdorper Bert Post een prachtige zege met de vier jaar oude merrie Valine oul Dada.

Het was de eerste winst in de prille loopbaan van de dochter van Laetenter Diem, die met Post zegevierde over 2675 meter. Hij deed dat in de met twaalf mille gedoteerde Prix Boulangeries Patisseries J. Feuille. Komende week komt Valine Oul Dada in actie met Theo de Mol op de baan van Savigny Sur Braye. De merrie is eigendom van John de Mol.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: