Home | Buitenland | Vercruysse blijft leiden

Vercruysse blijft leiden

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Pierre Vercruysse Pierre Vercruysse

CAEN – De Finse deelnemer Mika Forss was de meest succesvolle rijder tijdens de tweede dag op het WK voor beroepsrijders, maandag op de baan van Caen. Met twee zeges was hij het meest succesvol en mocht hij 43 punten aan zijn totaal toevoegen.

 

De leidende positie van Pierre Vercruysse kwam echter niet in gevaar, aangezien ook de Fransman weer goed op dreef was. Hij won net als Nieuw-Zeelander David Butcher een koers en mocht 38 punten toevoegen aan zijn totaal. De volgende etappe is in Angers, tijdens de woensdagse meeting aldaar. Overigens blijft Vercruysse tijdens één van de koersen dan aan de kant, omdat er slechts elf paarden beschikbaar zijn. Hij krijgt dan een vast aantal punten toebedeeld.

De stand aan kop:

Pierre Vercruysse (Frankrijk) 115

Björn Goop (Zweden) 75

Antonio Frontera-Pocovi (Spanje) 72

Eirik Hoitomt (Noorwegen) 72

Mika Forss (Finland) 69

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: