Home | Buitenland | Bekende vaderpaarden

Bekende vaderpaarden

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Bekende vaderpaarden

ASHBURTON – In Nieuw Zeeland werden de versies van de Harness Jewels op Ashburton merendeels gedomineerd door vaderpaarden die ook bij ons een bekende klank hebben. Zo won bij de tweejarigen One Over Da Moon, een zoon van Majestic Son. Eerder won hij in Nieuw Zeeland ook al de Trotting Stakes voor tweejarigen.

Bij de vierjarigen was het de ruin Cyclone U Bolt die zegevierde. Hij is een zoon van Dream Vacation en zegevierde een jaar eerder ook al bij de driejarigen. Bij die driejarigen ging de zege dit jaar naar Prime Power. Hij is een zoon van Monarchy, een hengst die zelf een zoon is van Balanced Image en Armbro Monarch (en dus ook een broer van Duke of York) en vorig jaar in Nieuw Zeeland leidend vaderpaard was bij de tweejarigen.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: