Home | Buitenland | Muscles Yankee dominant

Muscles Yankee dominant

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Muscles Yankee dominant

EAST RUTHERFORD – In de finales van de New Jersey Sire Stakes op de baan van The Meadowlands gingen de zeges naar Shared Past (bij de merries, met Yannick Gingras) en Smilin Eli met Tim Tetrick.

De winst van laatstgenoemde was het minst onverwacht. De zoon van Muscles Yankee was in mei immers ook al de snelste geweest in de twee series. Overigens was Muscles Yankee als vaderpaard wel heel dominant in dit nummer. Alle zeven deelnemers hadden die hengst immers als vader.

Eerder leverde Muscles Yankee ook al winnaars van dit nummer af met Center Field (2003), Muscle Hill (2009), Muscle Massive (2010) en Little Brown Fox in 2012.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: