Home | Buitenland | Opnieuw winst Axel Buitenzorg

Opnieuw winst Axel Buitenzorg

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Opnieuw winst Axel Buitenzorg

ODENSE – Voor de tweede maal binnen vier dagen was er in het Deense Odense een zege weggelegd voor Axel Buitenzorg. De zoon van Open The Sky en Blazing Tigress was na een eerder succes op de piste van Skive wederom de snelste en behaalde daarmee in handen van Knud Monster alweer zijn zesde winst op Deense bodem.

De winnende tijd was 1.16,0 over 2140 meter. De door Jan Nas uit Bemmel gefokte ruin behaalde zijn eerste drie Deense overwinningen nog met Thomas Bonde. Voor trainer Monster is Skive – waar hij recentelijk zijn record op 1.14,8 bracht, zijn thuisbaan.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: