Home | Buitenland | Bee a Magician op dreef

Bee a Magician op dreef

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Bee a Magician op dreef

MOHAWK – Geen success voor Fokker Ruijs op de baan van Mohawk Raceway. De door hem gefokte Zorgwijk Nova werd zesde in een door Bee a Magician (Rick Zeron) gewonnen versie van de Casual Breeze.

De dochter van Kadabra was overtuigend de beste, waarbij alleen Princess Lilly in de buurt kon blijven. Laatstgenoemde is een dochter van Muscle Mass die wel de winnares afleverde in de tweede versie, die aanzienlijk minder snel werd gelopen. Hier was namelijk Motown Muscle de rapste. Rijder van dienst was in dit geval Mario Baillargeon, ook al actief achter de reeds genoemde Princess Lilly.

Op de erelijst van dit nummer treffen we namen aan als Crys Dream, Lantern Kronos, Oaklea Omega, Buck I St Pat en Zorgwijk Emani.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: