Home | Buitenland | Weer succes Notorius Bi

Weer succes Notorius Bi

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Notorius Bi (Archieffoto) Notorius Bi (Archieffoto)

ÖREBRÖ – De Italiaanse draver Notorius Bi won donderdag in het Zweedse Örebro, waarbij hij werd gereden door Kim Eriksson.

De winnende tijd in dit nummer was 1.14,9 over 2100 meter. Het betekende de tiende winst in de loopbaan van de zoon van Self Possessed en Keystone Bravo, die in het verleden voor Lutfi Kolgjini en Jack de Jong werd getraind door Age Posthumus. Met Patrick van Ooyen in de sulky won de ruin eind 2010 nog drie keer op rij op Duitse bodem. De door Giuseppe Biasuzzi gefokte winnaar heeft nog altijd een besttijd van 1.13,2 (Aby, 2012) achter zijn naam staan.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: