Home | Buitenland | Tweede zege voor Diva Boko

Tweede zege voor Diva Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Tweede zege voor Diva Boko

ABY – In handen van Adrian Kolgjini heeft Diva Boko de tweede zege in haar loopbaan behaald. De driejarige merrie deed dat donderdag op de baan van Aby waar ze in een nieuwe recordtijd van 1.13,1 zegevierde over 1640 meter.

De dochter van Going Kronos en Ormonne Boko dicteerde daarbij vanaf de start het tempo en won met ruime overmacht. Haar eerste winst behaalde ze in april op de baan van Jägersro, eveneens met Adrian Kolgjini als rijder.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: