Home | Buitenland | Tchao Love nadert de ton

Tchao Love nadert de ton

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Tchao Love nadert de ton

NANCY – Tchao Love van Stal De Groningers was vorige week op de baan van het Franse Nancy de sterkste in een met zes mille gedoteerde koers. De door Henk Grift getrainde Love You-zoon noteerde een winnende tijd van 1.18,6 over 2625 meter.

De draver werd dit keer gereden door onze zuiderbuur Piet van Pollaert. Voor Tchao Love was het de tweede seizoenzege. Eerder won hij in Straatsburg met Dominik Locqueneux als stuurman. Zijn winsom komt in de buurt van de ton.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: