Home | Buitenland | Finse zege voor Anaconda

Finse zege voor Anaconda

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Anaconda (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Anaconda (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

KOUVOLA – De door Peter Strooper gefokte Anaconda heeft zijn eerste winst in Finland te pakken en had daar slechts twee starts voor nodig. Met Mika Forss als rijder was de zoon van SJ’s Photo en Kristen Limburgia donderdag de snelste over 2100 meter.

Dat deed de ruin in een tijd van 1.15,9, hetgeen goed was voor een eerste prijs van 1200 euro. In ons land behoorde Anaconda tot de top van zijn jaargang. Zo werd hij in zijn periode bij Strooper vijfde in de door Amour d’Occagnes gewonnen Derby. In de serie was Anaconda zijn rivaal nog wel te snel af geweest.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: