Home | Buitenland | Nummer zestien voor Mieux di Quattro

Nummer zestien voor Mieux di Quattro

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nummer zestien voor Mieux di Quattro

DRAMMEN - Op de baan van het Noorse Drammen kon donderdag de zestiende overwinning worden bijgeschreven voor Mieux di Quattro.

Daarmee blijft de Italiaanse hengst zijn mooie moyenne (hij kwam pas 35 keer aan de start) vasthouden, hoewel het al weer even geleden was dat hij wist te winnen. De door Stal Quattro uit Bolsward (het duo Eikema en De Jong) gefokte zoon van Coktail Jet en de succesvolle merrie Evita Idzarda heeft inmiddels een record van 1.13,0, gereden op de baan van Forus in juli vorig jaar. Hij werd in Drammen gereden door Erik Hoitomt en zegevierde dit keer in 1.16,6 over 1700 meter.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: