Home | Buitenland | Rapide Lebel nadert rentree

Rapide Lebel nadert rentree

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Rapide Lebel nadert rentree

PARIJS – Na meerdere maanden van absentie als gevolg van blessureleed is Rapide Lebel nu echt dicht bij zijn rentree. Hij is inmiddels weer op zoek naar zijn juiste conditie bij Sébastien Guarato.

Wanneer Rapide Lebel zijn heroptreden gaat maken, is nog onduidelijk. Zijn laatste koers was begin december 2012 in de montékoers om de Prix Paul Buquet, waarin hij nog wel derde werd, maar schijnbaar geblesseerd het strijdtoneel moest verlaten.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: