Home | Buitenland | Obi Wan: 1.09,9

Obi Wan: 1.09,9

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Obi Wan: 1.09,9

TINGSRYD – De prestigieus genaamde Tingsryds Kommuns Världsrekordförsök heeft weliswaar (en zoals verwacht) niet het beoogde wereldrecord opgeleverd, maar bezorgde de Deense gast Obi Wan woensdag wel een opvallende winnende tijd van 1.09,9.

De door Jörgen Sjunnesson gereden zoon van Ganymede troefde daarmee respectievelijk Capello Bob, Bold and Fresh en de als een komeet vertrokken Linda di Casei af. Later dit jaar wordt voor de tweede maal en dan met hopelijk sterkere bezetting een nieuwe recordpoging gedaan. Gezien de winnende tijd van de zeven jaar oude ruin zou er met topbezetting op zijn minst een verbetering van het baanrecord in kunnen zitten. Dat stond overigens ook al op 1.09,9 en werd vorig jaar gelopen door Global Midnight.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: