Home | Buitenland | Sebastian K niet naar Jämtlands

Sebastian K niet naar Jämtlands

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Sebastian K niet naar Jämtlands

STOCKHOLM – Na zijn optreden in de Elitlopp heeft de omgeving van Sebastian K besloten niet aan te treden in de Jämtlands Stora Pris, zoals oorspronkelijk was gepland.

De koers in Östersund is naar aanleiding van het optreden van Sebastian K in de finale van de Elitlopp geschrapt uit het programma. Ook een start later in de Norrbottens Stora Pris te Boden is hoogst twijfelachtig geworden.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: