Home | Buitenland | King Mufasa wint Balmoral Stakes

King Mufasa wint Balmoral Stakes

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
King Mufasa © Balmoral King Mufasa © Balmoral

BALMORAL PARK – De met ruim 50.000 dollar gedoteerde Cardinal Stake is woensdag gewonnen door King Mufasa. In een niet al te sterk bezet veld was de zoon van Powerful Emotion de snelste.

De ruin werd gereden door Mike Oosting en wordt getraind door Mike Brink, twee namen die verraden dat er ook nog wel wat Hollands bloed door de aderen stroomt. King Mustafa heeft inmiddels ruim meer verdiend dan de 12.000 dollar die men moest neertellen voor hem na de Walker Standardbred Sale in 2011.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: