Home | Buitenland | Jonge draver zwaar mishandeld

Jonge draver zwaar mishandeld

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Jonge draver zwaar mishandeld

ÖRKELLJUNGA - Op stoeterij Haleryd in Zweden is de voorbije week een draver dermate zwaar mishandeld dat het dier aan de verwondingen is overleden. Het beest werd niet alleen neergestoken, ook werd het zwaar verminkt.

Het ter plekke overleden veulen, waarvan de opbrengst op een veiling normaliter meer dan 20.000 euro zou bedragen, is niet het eerste dier dat in de omgeving is mishandeld. Vorig jaar werd met pijlen op een koe geschoten. Inmiddels is een beloning uitgeloofd, zodat men de dader van het misdrijf kan opsporen.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: