Home | Buitenland | Winst John Gommans

Winst John Gommans

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst John Gommans

BORNHOLM – In het Deense Bornholm kon dinsdag wederom winst worden genoteerd voor onze landgenoot John Gommans. Hij won met de Mastery-zoon Razapazing.

De vijf jaar oude draver deed dat in een tijd van 1.21,3 over 1860 meter. Dat was alweer de vierde keer dat de ruin wist te winnen in handen van Gommans, die in Bornholm al langere tijd één van de meest succesvolle rijders is. Ook nu staat hij weer in de door Stefan Lind-Holm aangevoerde top vijf.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: