Home | Buitenland | Commander Crowe toch naar Kopenhagen

Commander Crowe toch naar Kopenhagen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Commander Crowe toch naar Kopenhagen

KOPENHAGEN – Ondanks zijn controversiële optreden tijdens de Elitlopp, zal Commander Crowe normaliter toch aan de start verschijnen in de Copenhagen Cup.

 

Dat wekt bij menigeen bevreemding, want de ex-leider van de UET Masters kon dit jaar in vier optredens nog allerminst imponeren. Zelfs niet bij zijn zege in Wolvega. Voorafgaande aan de Elitlopp leek hij zelfs behoorlijk kreupel te zijn. Toch denkt trainer Fabrice Souloy op 9 juni op Charlottenlund een kans te maken. Hij wordt gereden door Örjan Kihlström, vanwege de absentie van de aan zijn herstel werkende Matthieu Abrivard. Die kwam onlangs zwaar ten val.

Vanuit Denemarken meldt het management dat de hoefproblemen van de draver niet tot grote problemen zullen leiden.

Het startveld: 1. Joke Face 2. Classic Grand Cru 3. Oracle 4. Commander Crowe 5. Edward Ale 6. Orsia 7. Quinoa du Gers 8. Obi Wan 9. Mr Picolit 10. Noras Bean

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: