Home | Buitenland | Verbeeck wint met Rori Axe

Verbeeck wint met Rori Axe

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Verbeeck wint met Rori Axe

BJERKE – In handen van Jos Verbeeck is Rori Axe op de baan van Bjerke ongeslagen gebleven. De Italiaanse dochter van Ready Cash en Gamine Grif won in 1.16,2 over 2100 meter.

 

Eerder was de merrie ook al de sterkste met Andrea Guzzinati in Turijn. In deze koers werd Robin Bakker vijfde met de Italiaanse Unforgettable-zoon Rock About, die eerder deze maand nog wist te winnen in Duitsland met Arnold Mollema.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: