Home | Buitenland | Kampioene uit kampioenen?

Kampioene uit kampioenen?

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Kampioene uit kampioenen?

SOLVALLA – Is D’One de nieuwe Zweedse sensatie? Het zou best eens kunnen, want de dochter van twee grote kampioenen is na twee starts nog altijd ongeslagen.

Op de baan van Solvalla zette de driejarige over 2140 meter een winnende tijd neer van 1.15,5, waarmee zij haar ongeslagen status ook in haar tweede start vasthield. Ze wordt met grote belangstelling gevolgd, want de merrie is een dochter van twee (oud-)wereldrecordhouders: Donato Hanover en Giant Diablo (beide kwamen tot 1.08,5) en wordt getraind door Roger Walmann. Op Solvalla werd ze gereden door Örjan Kihlström.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: