Home | Buitenland | Mooi veld in Bild Pokal

Mooi veld in Bild Pokal

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Strong Boy keert terug naar Duitsland Strong Boy keert terug naar Duitsland

GELSENKIRCHEN – De op 1 mei in Gelsenkirchen te verrijden Bild Pokal krijgt een veld van ouderwetse allure. Enkele deelnemers zijn reeds bekend, zoals Top of the Rocks en Alegro, maar ook de door Jan-Willem Reugebrink gefokte Strong Boy, die zich in Frankrijk en Zweden al tot de absolute top mocht rekenen.

Voor Strong Boy is het een terugkeer naar zijn wortels, want hij werd door Reugebrink destijds immers Duits geregistreerd. Ook de voor Hamburgse eigenaren koersende Partout Simoni zal starten. Hij is momenteel toonaangevend als het gaat om de Deense drafsport. Trainer S’ebastien Guarato verkiest een start in Gelsenkirchen boven een optreden in Argentan in de het Critérium de Vitesse Basse Normandie. Ook good old Unforgettable is van de partij.

Het startveld:

1 Partout Simoni met Dominik Locqueneux

2 Roc de Montfort met Roland Hülskath

3 Unforgettable met Arnold Mollema

4 Icare de Bois met Michael Schmid

5 Alegro met Josef Franzl

6 Top of the Rocks met Gerhard Biendl

7 Baltimore As met Michael Nimczyk

8 Strong Boy met Joakim Lövgren

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: