Home | Buitenland | Galoppades tekenen etappe GNT

Galoppades tekenen etappe GNT

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Galoppades tekenen etappe GNT

TOULOUSE – De vierde etappe van de Grand National du Trot in Toulouse was er een die vooral werd gedomineerd door galoppades. Reggae d’Urzy profiteerde met Franck Ouvrie optimaal van galoppades van favoriet geachte paarden als Titan d’Occagnes, Radjah de l’Abbaye en Swedishman.

Achter Reggae d’Urzy kwamen Ulk Medoc en de geweldige outsider Ryder de Tagor over de meet. Ulk Medoc won reeds de vorige etappe, terwijl de uitgeschakelde Swedishman de eerste twee onderdelen op zijn naam schreef. De winnende tijd van 1.15,7 over 2950 meter.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: