Home | Buitenland | Winst Bomba di Quattro

Winst Bomba di Quattro

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Bomba di Quattro (Archieffoto © Drafsport.nl/AD) Bomba di Quattro (Archieffoto © Drafsport.nl/AD)

MONS – De koersen in het Belgische Mons hebben vrijdag succes opgeleverd voor de door Stal Quattro uit Bolsward gefokte Bomba di Quattro. Gereden door Danny Mahieu was de dochter van My Love Jet en Sanne Idzarda de snelste in 1.19,5 over 2850 meter. Bomba di Quattro was eerder al PMU-winnares in Wolvega met John de Leeuw.

In het nummer voor de topklasse met een prijzengeld van zes mille zagen we de bekende Wolvega-namen weer aan het front: Onyx d’Em (Piet van Pollaert) won voor Amigo ten Doorn (Marc de Soete) en Orage Mauzun met Lieven de Groote.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: