Home | Buitenland | Sterk veld Onions Lopp

Sterk veld Onions Lopp

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Amaru Boko © Kanal75 Amaru Boko © Kanal75

STOCKHOLM – Amaru Boko is één van de deelnemers komende woensdag aan de Onions Lopp op de baan van Solvalla. De door Timo Nurmos getrainde hengst komt in actie met Jorma Kontio.

Op de startlijst treffen we verder ook namen aan als Friction, Shaq Is Back, I Saw You en Occhione Jet. In deze koers over 1640 meter ligt voor de winnaar negen mille weggelegd. Amaru Boko (Coktail Jet-Sue Boko) won in zijn loopbaan onder meer al de E3-finale van 2010. Sinds september vorig jaar kwam hij niet meer in actie.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: