Home | Buitenland | Opnieuw etappewinst Swedishman

Opnieuw etappewinst Swedishman

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Swedishman (Archieffoto) Swedishman (Archieffoto)

MARSEILLE – Op het hippodroom van Marseille-Borély werd de tweede etappe afgewerkt van de Grand National du Trot. Net als in de eerste rit ging de winst ook nu naar Swedishman met Thierry Duvaldestin.

De op geduldig papier voornaamste concurrent – seriewinnaar Reyes – bezweek in de laatste bocht onder de inspanningen. Na een koers over ruim drie kilometer in 1.14,1 verstevigde Swedishman duidelijk zijn leidende positie in het algemeen klassement. Hij leidt met dertig punten op ruime afstand gevolgd door Récital Carisaie (10), Reggae d'Urzy (10), Tsar Pazenais (10), Ryder de Tagor (9) en Singapore Sling (8).

De meest recente winnaars van de etappe op Borély waren Soleil du Fossé (Duvaldestin), Prélude Gédé (Ensch) en Para du Perreux (Thomas).

De volgende etappes zijn op 10 april in Saint-Galmier en 24 april op de baan van Toulouse.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: