Home | Buitenland | Nieuwe poging Bagley

Nieuwe poging Bagley

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nahar was na zijn Zweedse rentree al succesvol Nahar was na zijn Zweedse rentree al succesvol

ROMME – In de tweede kwalificatiekoers voor de op 20 april te lopen Olympiatravet staan opnieuw enkele grote namen. Nadat vorige week Sebastian K zich alvast een plaats verwierf in dit topnummer, staan opnieuw tien concurrenten te trappelen voor een startplek.

Tot de vertrekkers behoren de van een Franse campagne teruggekeerde Nahar (9), die na zijn rentree in Zweden alweer twee keer wist te winnen, Caddie Comet (tweede in de Sweden Cup van vorig jaar) en de in grote vorm verkerende True Advantage, die wordt getraind door Stefan Melander.

Kansen zijn er ook voor deelnemers als Shaq is Back en On Track Piraten. Vanuit Nederlands gezichtspunt is de (nieuwe) start van Bagley interessant. De voormalige pupil van Arnold Mollema werd een week geleden in Jägersro vijfde.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: