Home | Buitenland | Wederom winst voor Henk Bakker

Wederom winst voor Henk Bakker

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Wederom winst voor Henk Bakker

AGEN – In het Franse Agen kon Henk Bakker zijn tweede winst in korte tijd bijschrijven. Hij boekte een knappe zege met Tresor d’Occagnes. En net als bij een recente overwinning met Selestin betekende het voor deze draver de eerste winst in zijn loopbaan.

In dit met zes mille gedoteerde nummer was de winnende tijd 1.19,0 over 2625 meter. Bakker is bezig aan een opvallend seizoen. De amateurrijder won in vier starts twee maal en werd één keer tweede, hetgeen in de doorgaans forse velden in Frankrijk een opmerkelijk moyenne is.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: