Home | Buitenland | On Broadway naar winst

On Broadway naar winst

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
On Broadway naar winst

JÄGERSRO – Op de baan van het Zweedse Jägersro was zaterdag een nieuw succes weggelegd voor On Broadway. De Italiaanse Goetmals Wood-zoon won in 1.11,6 over 1640 meter.

Als rijder fungeerde Adrian Kolgjini. Momenteel wordt de ruin getraind door Lutfi Kolgjini, maar voor de eerste successen van de ruin waren destijds Jan Wagenaar Jr (in Duitsland) en Erwin Bot (Italië) verantwoordelijk. Gedurende die periode was de draver eigendom van Vibelzee.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: