Home | Buitenland | Opnieuw sterke zege Clint Greenwood

Opnieuw sterke zege Clint Greenwood

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Clint Greenwood: ook paard van de maand in Bergen Clint Greenwood: ook paard van de maand in Bergen

BERGEN - Clint Greenwood heeft in het Noorse Bergen voor de vierde maal op rij een koers gewonnen. De door Frank Bins gefokte draver was donderdag de snelste in 1.15,7 over 1600 meter. Dat betekende een nieuw record.

De hengst, die voor fokker Frank Bins uit Otterlo nog onder de hoede van Patrick de Haan koerste, maakte daarmee wederom zijn favorietenstatus waar. De zoon van Prodigious en Selena Deka werd dit keer gereden door Svein-Ove Wassberg.

Dezelfde meeting was er ook een zege voor de door Rita de Looper gefokte merrie Little Samo. De dochter van SJ's Photo en de Duitse merrie Little Somi zette met Ingrid Helland Olsen een winnende tijd neer van 1.17,4 over 2.100 meter. Het was de zevende zege voor de merrie, die in Duitsland tegen de top van haar jaargang koerste met Michel Heynen.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: