Home | Buitenland | Nederlandse zeges op Straubing

Nederlandse zeges op Straubing

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Wladimir was de sterkste onder het zadel Wladimir was de sterkste onder het zadel

STRAUBING – Op de baan van het Duitse Straubing mochten zondag twee Nederlandse paarden zich melden voor de huldiging.

Incredible Iceman was met Jochen Haide de snelste in 1.20,2 over 1925 meter. De zoon van Incredible Hulk en Ilona As werd gefokt door Maria de Bruyn. De zege was aan een uitbetaling van meer dan tachtig euro winnend ronduit sensationeel en zorgde voor een niet geraden trio-aankomst.

Ook Wladimir was succesvol. De inmiddels negenjarige zoon van Keller Lobell en Busy Bear noteerde met Marisa Bock in een monténummer een tijd van 1.16,9 over 1925 meter. Dat was de snelste tijd van de dag en net voldoende om leeftijdgenoot Wings Summerland (Ellen Meier) achter zich te houden. Wladimir stond voorheen in training bij Rosalie Janssen en Luit de Vries.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: