Home | Buitenland | Valerie Oldeson blijft ongeslagen

Valerie Oldeson blijft ongeslagen

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Valerie Oldeson blijft ongeslagen

CHARTRES – De vorig jaar als driejarige in Le Croisé-Laroche met winst debuterende Valerie Oldeson was zondag op de baan van Chartres voor de tweede maal in haar loopbaan succesvol.

De door de familie Dragt gefokte dochter van Love You en Nixada hoefde zondag bij haar tweede optreden na lange rust een stuk minder rap dan bij haar entree, ze had aan 1.20,8 over 2800 meter voldoende. Ze werd bij beide zeges namens Ecurie Olmenhof gereden door Christophe Martens. Valerie Oldeson is het derde kind van de fokmerrie Nixada.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Ellen Huls 20 mrt 2013
Mooi bericht over Valerie en zeker een mooie prestatie!
Ik wil graag toevoegen dat Valerie Oldeson gefokt is door de familie Dragt en mijn vader, Jean Huls. Ze is bij ons thuis geboren en haar moeder Nixada is nog steeds in ons bezit. Valerie's halfbroer Calvaro (So Lovely Girl x Nixada) wordt naast onze andere jaarlingen te koop aangeboden. Calvaro heeft zowel een Franse als Nederlandse nationaliteit!
Veulenfoto's (recente foto's volgen spoedig) van Calvaro en onze andere jaarlingen zijn te bewonderen op onze website:
www.opfokbedrijfheuvelland.nl - Onze jonge paarden - Veulens 2012.

Groetjes Ellen Huls
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: