Home | Buitenland | Duitse zege voor Bogey Boko

Duitse zege voor Bogey Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Duitse zege voor Bogey Boko

BERLIJN – De enige zege met een Nederlands tintje op de baan van Berlijn-Mariendorf was zondag van Bogey Boko. De zoon van Credit Winner en Temple Boko won in 1.16,6 over 1900 meter.

Voor de door Maik Esper getrainde hengst was het de eerste keer dat hij door amateurrijder Schnieder werd gereden. Het leverde hem tevens de eerste seizoenzege op, nadat hij vorig jaar nog vier maal had weten te winnen.

De bij Flevofarm residerende moeder Temple Boko bracht in 2012 Farao F Boko. Ze liep destijds zelf een knap record van 1.12,8.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: