Home | Buitenland | Hannieball weer beresterk

Hannieball weer beresterk

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Hannieball (Archieffoto) Hannieball (Archieffoto)

CAEN – In de Franse kustplaats Caen was er zaterdag een fraaie zege weggelegd voor Hannieball. De zoon van Santana Boko en Kathleen Dragon ontpopt zich steeds nadrukkelijker als een montéspecialist. Dit keer was hij de sterkste met Camille Levesque, die daarmee haar vijfde seizoenzege boekte.

Hannieball toonde zich in 1.14,6 over 2450 meter de sterkste in de met 25.000 euro gedoteerde Prix du Conseil Regional de Basse-Normandie. Daarbij werd de grote favoriet Saint Leger geklopt. In zijn loopbaan verdiende de pupil van trainer Hans Bot inmiddels meer dan één ton.

Vorig jaar werd in dit nummer Vibelzee-draver Jag Junior nog derde achter de winnende Rutile de Felliere.

Beoordeel dit artikel

1.50
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: