Home | Buitenland | Sud troeft Quaker Jet af

Sud troeft Quaker Jet af

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Sud troeft Quaker Jet af

CAEN – In het Franse Caen was vrijdag de Prix de Cauvicourt één van de topnummers met paarden als Quaker Jet (Jean-Etienne Dubois), Treskool du Caux (Tony Le Beller), Surabaya Jiel (Sébastien Ernault) en Renommée d´Obret (Mathieu Brun). De winst ging echter naar de door David Thomain gereden Sud, die als relatieve outsider vlak voor de finish Quaker Jet achterhaalde.

De winnende tijd van Sud was 1.12,6, waarmee de negenjarige Quaker Jet (1.12,7), Treskool du Caux, Quinio du Relais en Rouge et Bleu werden geklopt.

Recente winnaars:

2013    Sud (David Thomain)

2012    Orlando Sport (Sébastien Baude)

2011    Orlando Sport (Sébastien Baude)

2010    Nuit Torride (Guillaume Gillot)

2009    Le Retour (Vincent Viel)

2008    Nice Love (Jean-Michel Bazire)

2007    L’Amiral Mauzun (Jean-Philippe Ducher)

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: