Home | Buitenland | Nieuwe uitdaging voor Vramdao

Nieuwe uitdaging voor Vramdao

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nieuwe uitdaging voor Vramdao

CAGNES-SUR-MER – Op de baan van Cagnes-sur-Mer wacht vrijdag een mooie uitdaging voor Vramdao, het door Arnold Mollema getrainde halfbroertje van Timoko. De hengst voelt zich getuige recente zeges prima thuis in het zuiden van Frankrijk.

Toch zal vermoedelijk in dit nummer, de Prix de Cabourg, niet Vramdao maar Véga du Noyer als favoriete van start gaan.De merrie van Régis Métayer won tot dusverre acht van haar elf optredens, waarvan het merendeel op Cagnes-sur-Mer. In de onderlinge confrontaties heeft Vramdao echter de overhand.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: