Home | Buitenland | Nat Ray Trot krijgt andere naam

Nat Ray Trot krijgt andere naam

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Sugarcane Hanover: oud-winnaar van de Nat Ray Trot Sugarcane Hanover: oud-winnaar van de Nat Ray Trot

NEW YORK – De Nat Ray Trot krijgt een andere naam: de vermaarde koers gaat vanaf dit jaar verder onder de noemer John Cashman Jr Memorial, zo meldt ustrotting.com

De Nat Ray Trot wordt al sinds 1981 verreden. De koers kreeg glorie met voor ons bekende winnaars als Sugarcane Hanover, Mack Lobell, Alfresco, Pine Chip, Moni Maker (drie maal), Victory Tilly (die in 2002 een wereldrecord liep), Revenue, Corleone Kosmos, Lucky Jim en vorig jaar Chapter Seven.

John Cashman was jarenlang de gewaardeerde ‘manager’ van Roosevelt Raceway. Hij werd al in 1993 opgenomen in de Hall of Fame.

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: