Home | Buitenland | Snelle tijd Dollar Boko

Snelle tijd Dollar Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Snelle tijd Dollar Boko

JÄGERSRO – Op de baan van Jägersro kon dinsdag voor de driejarige Dollar Boko de tweede winst in zijn loopbaan worden bijgeschreven. De hengst is volgens ingewijden één van de grootste talenten die momenteel in Zweden actief is.

De zoon van Ready Cash en Sue Boko (ook de moeder van de uitstekende Amaru Boko) zegevierde in een nieuwe recordtijd van 1.16,0 over 2140 meter. Vorig jaar als tweejarige zette hij al eens een Zweeds record over de middenafstand neer. Op Jägersro werd hij gereden door trainer Lutfi Kolgjini.

Beoordeel dit artikel

4.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: