Home | Buitenland | Rambo Zs sterkste in magere topkoers

Rambo Zs sterkste in magere topkoers

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Rambo Zs sterkste in magere topkoers

FLORENCE – In Italië is zondag de Gran Premio Etruria gewonnen door Rambo Zs met Andrea Farolfi. De combinatie bleef in 1.14,2 over 1600 meter Ridda di Azzurra en Rock Star Bi voor.

Het prijzengeld in deze koers is inmiddels gehalveerd. Waar Occhione Jet in 2011 nog de sterkste was in een met 88.000 euro gedoteerde koers, werd nu gestreden om iets meer dan 45 mille. Op de erelijst treffen we verder namen aan als Genesis Bi (2006), Le Touquet (2008) en Norton Ons (2010). Rambo Zs is een zoon van Gruccione Jet.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: