Home | Buitenland | Nieuwe zege voor Aga Khan Boko

Nieuwe zege voor Aga Khan Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nieuwe zege voor Aga Khan Boko

JYVASKYLA – In de grote Finse stad Jyvaskyla was vrijdag nieuwe winst weggelegd voor Aga Khan Boko. In handen van Ari Moilanen was hij op Vermo de snelste in 1.14,9 over 1600 meter.

Het was de vierde winst op rij voor de zoon van Viking Kronos en Quicksilver Lobell, die zijn winsom tot bijna 125.000 euro tilde. In 2011 was Aga Khan Boko nog derde in de Zweedse Derby. Hij maakte pas dit jaar zijn rentree na meer dan een jaar afwezigheid. Trainer Timo Nurmos verwacht later dit jaar met zijn pupil nog in Frankrijk aan te kunnen treden.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: