Home | Buitenland | Winst voor Djali Boko

Winst voor Djali Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst voor Djali Boko

HALMSTAD – Op de baan van het Zweedse Halmstad was maandag de derde zege weggelegd in de carrière van de hengst Djali Boko.

Djali Boko won in een miniveldje van vier driejarigen in 1.16,9 over 21000 meter en deed dat in handen van vaste stuurman Per Nordström. De zoon van Ready Cash en Lucky Lavec kwam als tweejarige al tot een snel record van 1.15,0. Net als de Europese recordhouder Denim Boko is ook Djali Boko in handen van een grote groep eigenaren.

Beoordeel dit artikel

4.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: