Home | Buitenland | Sharif Boko op dreef

Sharif Boko op dreef

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Sharif Boko op dreef

CHARTRES –Sharif Boko van de in Frankrijk woonachtige voormalige CEO Antoon Wilderbeek heeft in Chartres weer eens het zoet der overwinning mogen smaken.

De zoon van Kérido de Donjon had sinds een montézege met Vincent Seguin begin vorig jaar al langere tijd niet meer kunnen winnen. In Chartres was het echter raak voor de zeven jaar oude Frans geregistreerde Boko. Met 1.18,7 over 2825 meter ging de ruin snel genoeg om zijn starthandicap weg te werken. Het was de vierde winst in de loopbaan van de draver.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: