Home | Buitenland | Keystone Del sterk op Tabcorn Park

Keystone Del sterk op Tabcorn Park

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Publiek op Tabcorn Park Publiek op Tabcorn Park

MELBOURNE - De prestigieuze Glenferrie Farm Challenge op Tabcorp Park is een prooi geworden voor Keystone Del. De ruin was de sterkste in handen van Blake Fitzpatrick. De winnende draver is een zoon van Mr Donerail.

Teleurstellend was het optreden van de grote favoriet Stig. De zoon van Armbro Invasion kon zich niet in de strijd om de zege mengen. De twee overige podiumplaatsen werden bezet door Sovereignty en Vulcan. In de drafsport in Nieuw-Zeeland en Australië spelen Amerikaanse vaderpaarden een steeds belangrijkere rol. Zo kwamen zoons van Ken Warkentin en Muscles Yankee aan de start.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: